BMW R1200 GS full extra - 5.499.000 Ft

évjárat: 2015. 01. hó
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
műszaki: 2019. 01. hó
futott: 16195 km
lökettérfogat: 1170 cc
teljesítmény: 125 LE
szín: piros
feladva: 2016. december 26.
hird. azonosító: #1720686
Leírás: Eladó gyönyörű esztétikai és kitűnő műszaki állapotú, BMW R1200 GS típusú motorkerékpár magánszemélytől. A motor magyarországi, 2015-ös gyártási évű, első forgalomba helyezése 2015. 01. 29-én volt. A motorkerékpárt második tulajdonosként 2016. 01. 30-án vásároltam meg 10.200 km-es óraállással. A GS nagy becsben tartott, törésmentes családtag, rendszeresen karban tartottam márkaszervizben (kizárólag a Wallisban), melyről szervizkönyv és szervizszámlák rendelkezésre állnak. A motort megkímélten használtam, tárolva pedig végig fűtött garázsban, motortakaró ponyva alatt volt (a tároláshoz oldaltámasz és közép sztender is van a motoron). A motorkerékpár gyakorlatilag egy teljesen fullextrás (!) kivitel, melyet összeszedni sem egyszerű, az alábbi extrákkal rendelkezik.

Tartalmazza egyrészt a mindhárom rendelhető csomagot, melyek:
Komfort csomag (Króm kipufogó, Markolatfűtés /2 fokozatú/, Guminyomás érzékelő, Markolatvédő)
Túra csomag (Dynamic ESA félaktív futómű, Pro fedélzeti számítógép, Navigáció előkészítés, Tempomat, Koffertartó)
Dynamic csomag (LED fényszóró, automatán kapcsolódó nappali menetfénnyel, Pro menetprogramok, LED-es irányjelzők)

Indulás előtt a megfelelő ülésmagasság kiválasztásához 2 magasság közül választhatunk, a plexi magassága egy tekerőgombbal állítható, míg az utasülés is előre-hátra állítható. Az indításhoz a kulcsra nincs szükség, hiszen a kényelmes működtetés érdekében kulcs nélküli indítással is rendelkezik. Menet közben a tökéletes és gyors váltásokról a szintén extraként rendelkezésre álló Pro váltóasszisztens gondoskodik (Váltások előtt használhatjuk a kuplungkart, de a váltóasszisztens segítségével anélkül is válthatunk). Az út és időjárási viszonyokhoz előre programozott 5 program közül választhatunk („Rain”, „Road”, „Dynamic”, „Enduro” és „Enduro Pro”), valamint az utazási komfortot is az utasok számához és a csomagokhoz alakíthatjuk elektronikusan. Esetleges terepezéshez kitűnő drótküllős kerekek vannak a motoron. A megállásról gyári fém fékcsövek, Brembo fékek és az ABS gondoskodnak, míg a biztonságról a gyári bukócső és a gyári riasztó. Túrázásnál a csomagok elhelyezésére két oldalsó és egy hátsó doboz ad hatalmas helyet (gyári vario kofferek, melyek belső méretét a csomagok mennyiségéhez tudjuk növelni, vagy csökkenteni). A motor menet közbeni teljesítményéről, a vizes boxermotor (125LE és 125Nm) hihetetlen dinamizmusáról, a Telelever és Paralever futóműről ódákat lehet zengeni, de nem véletlenül a GS az iránymutató a túraendúrók piacán. A motorkerékpár új tulajdonosa teljesen gondtalanul élvezheti a motorozást, hiszen a BMW-n tökéletes állapotú Michelin Anakee III. gumik vannak, 2016.10.18-án, 16.195km-es óraállásnál pedig el lett végezve a kötelező szerviz is (azóta egy métert sem mentem vele!), valamint ekkor vásároltam a motorhoz a gyári garancia lejáratát követő újabb 2 év gyári garanciát, vagyis a motor 2019.01.29-ig garanciális és a műszaki vizsgája is eddig érvényes! A GS hitel és tehermentes, törzskönyv rendelkezésre áll, 2 kulcsa is megvan.

Feladó adatai

név:Zvolenszki János
megye/város:Csongrád
mobil:06-20-438-4238
üzenet küldése a feladónak

feladó összes hirdetése

Legyen óvatos!

- Ha bizonytalan vagy túl olcsó termék vásárlására szánná magát, olvassa el az alábbi cikkeket!
- Ismeretlen eladónak ne utaljon előre, válassza a postai utánvétet!
- Ha gyanús hirdetést talál, jelezze felénk!
 




Fotókönyv · Regisztrációs adó, átírási költség kalkulátor · Szabályzat · Bankkártyás fizetés · Kapcsolat · © 2003-2014 Képes Motor

A kártyás fizetés szolgáltatója Elfogadott bankkártyák