Gyártók

Kiemelt hirdetések

Motoros hírek

 • Rászolgált a hírnévre

  Használtmotor: Honda VFR800

  Ha az értéktartás egy motor megbízhatóságának és népszerűségének fokmérője, akkor a VFR800 bizony a legjobbak között szerepel. Bemutatjuk, miért ilyen közkedvelt a jó öreg V4-es, és azt is, mire figyelj, ha vennél egyet.
 • Hegyek ölelésében

  Motorostúra a Dolomitokban

  Látványos összeállítás a nyeregből, illetve a levegőből: Csuhas príma útifilmje, melyben Olaszország legkedveltebb hágói játsszák a főszerepet.
 • 420 lóerő, maradhat?

  Újabb gázturbinás szörnyeteg az MTT-től

  Ha azt mondjuk, kétszáz lóerős motor, manapság már nem rökönyödnek meg rajta, de egy amerikai cég még ennél is elképesztőbb teljesítményadatokkal sokkolja a világot új, kétkerekű föld-föld rakétája kapcsán. Az MTT ráadásul nemcsak piszok erős, hanem bámulatosan könnyű is.
 • Pihenj csak, átveszem!

  Budapest utcáin az önvezető járművek

  Küszöbön áll a közlekedés forradalma, hamarosan az utcakép részévé válhatnak a teljesen önvezető autók, amivel egy csapásra megváltozik az ingázás. Fárasztó teendő helyett kikapcsolódás, pihenés lesz a munkába járás.
 • Bajnokok játszótere

  Rossi vendégül látja Lewis Hamiltont

  Köztudott, hogy a Formula-1 többszörös világbajnoka a négykerekűek mellett nagy rajongója a motorkerékpároknak is. Már régóta szerette volna meglátogatni a Doctort, s erre most végre tényleg sort keríthet.
 • Kalasnyikov újratöltve

  Gépfegyverek helyett villámgyors motorok?

  Meglepő döntést hozott az orosz cégcsoport vezetése: a jövőben - ismert lőfegyvereik mellett - elektromos motorkerékpárok gyártását és forgalmazását is felveszik palettájukra. Az újdonságot először a rendőrség veszi használatba, de csakhamar a vásárlók számára is elérhető lesz.
 • Az új, magyar versenymotor tesztje

  Laczkó Máté brnói kalandjai

  Bár tombol a nyár, és az ADAC Northern Europe Cup Moto3 versenyei sem gyakoriak, a sorozat magyar pilótájának, Laczkó Máténak mégsem vakációzással telnek napjai. Legutóbb Brnóban állt rajthoz a Moto3 mezőnyében, majd itthon tesztelt egy vadonatúj, hazai fejlesztésű gépet.
 • A legjobb kanyarok nyomában

  Hasznos alkalmazások motorosoknak

  Hol találod a környék legdurvább szerpentinjeit? Merre indulj, hogy elkerüld az unalmas országutakat és autópályákat? Az alábbi alkalmazások segítenek, hogy ismert környékeken is új, izgalmas szakaszokra bukkanj.

Friss hirdetések