Gyakran feltett kérdések

 

Regisztráció

Miért nem kaptam meg emailben az aktiváló kódot?

Ha nem találja a megerősítő emailt postafiókjában, nézze meg a levélszemét mappát is.

Nem emlékszem a jelszavamra

Ha elfelejtette jelszavát, akkor a belépésnél található jelszó emlékeztető linkre kattintva új belépési adatot kérhet.

 

Hirdetések böngészése

Mit jelent a csillag a hirdetéseknél?

Ha meg szeretne jegyezni egy apróhirdetést, akkor kattintson a csillag ikonra és rendszerünk elmenti azt. A felső menüsorban bármikor elérheti a megjegyzett termékeket.

Mi a teendő, ha gyanús hirdetést találtam?

Ha úgy gondolja, hogy egy apróhirdetés nem valós adatokat tartalmaz, gyanús, esetleg pénzt próbálnak külföldi személyek kicsalni Öntől, a ( ! ) ikonra kattintva jelentse nekünk. Kérjük olvassa el az alábbi cikkeket és ismerőseivel is ossza meg ezt az információt.

Hogyan érhetem el hirdetőt ha nem adott meg telefonszámot?

Amennyiben a hirdető nem adott meg telefonszámot, akkor csak emailben tudja felvenni vele a kapcsolatot, amennyiben rákattint az üzenet küldése gombra. Az levelet rendszerünk elküldi a feladónak, innentől rajta múlik, hogy válaszol-e Önnek.

 

Hirdetésfeladás

Hány darab hirdetést adhatok fel ingyenesen?

Főkategóriánként egy darab hirdetés feladása ingyenes. A főkategóriák: motor, motoros ruházat, alkatrész, gumi, kiegészítő, kenőanyag, ajándéktárgy.

Miért törlődik a hirdetésem?

Amennyiben a hirdetőnek nincs hirdetői csomagja és több hirdetést is felad, a hirdetést töröljük. A hibás vagy megtévesztő adatokkal feladott hirdetéseket szintén eltávolítjuk.

Miért nem látom a hirdetésem a találati listában?

Előfordul, hogy hirdetését a “Keres, cserél” kategóriába adta fel. Ebben az esetben ne az eladó termékek között keresse hirdetését.

Hogyan tudok csak telefonos elérhetőséget megadni?

Rendszerünk az email címeket titkosan kezeli és nem jeleníti meg az oldalon. Lehetőség van a feladó adatainál kiválasztani a csak telefonos érdeklődést. Ebben az esetben a felhasználók nem tudnak üzenetet küldeni Önnek.

 

Hirdetői csomag

Mennyibe kerül több, azonos főkategóriába feladott hirdetés?

Több, azonos főkategóriába feladott hirdetés árairól a www.kepesmotor.hu/kezeles_csomag oldalon talál információt.

Hány terméket adhatok fel?

A hirdetői csomag vásárlásakor kiválasztható a kategóriánként feladható darabszám.

Mi történik ha nem hosszabbítom meg hirdetői csomagomat?

Rendszerünk napokkal a hirdetői csomag lejárata előtt üzenetet küld Önnek. Amennyiben nem hosszabbítja meg hirdetői csomagját, apróhirdetésit felfüggesztjük és két hét áll a rendelkezésére, hogy újra aktiválja őket. Ezután véglegesen töröljük őket.

Hogyan tudom a hirdetői csomagom bővíteni?

Ha a hirdetői csomagban feladható hirdetések számát nagyobbra akarja cserélni a lejárat előtt, akkor lépjen kapcsolatba velünk.

 

Hirdetés kiemelése

Kifizettem a hirdetéskiemelést, de nem történt semmi

A hirdetések kiemelését a www.kepesmotor.hu/kiemelesek oldalon tudja nyomon követni. Előfordulhat, hogy a fizetés után nem aktiválta a kiemelést.

Miért nem látom a kiemelt hirdetésem a találati listában?

A kiemelések pár perc elteltével jelennek meg. Ha ekkor sem látja apróhirdetését, akkor előfordulhat, hogy a “Keres, cserél” kategóriába adta fel azt. Ebben az esetben ne az eladó termékek között keresse hirdetését.

 

Fizetés

Hogyan tudom kifizetni a hirdetéskiemeléseket vagy a hirdetői csomagot?

Azonnali, automata feldolgozáshoz a bankkártyás fizetést javasoljuk. Ebben az esetben rögtön hozzárendeljük fiókjához a megrendelt szolgáltatást. Ha nem rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, akkor válassza a banki átutalást. A banki utalások feldolgozása akár több napot is igénybe vehet.

Miért nem sikerül bankkártyával fizetnem?

Amennyiben a bankkártya nem alkalmas internetes vásárlásra vagy nincs rajta fedezet a bankkártyás fizetés szolgáltatója visszautasítja a vásárlást.

Elég biztonságos a bankkártyás fizetés?

Bankkártyájának adatait a bankkártyás fizetést szolgáltató bank ellenőrzi, azokhoz másnak, így nekünk sem ad hozzáférést. A fizetés titkosított csatornán keresztül történik.