165 ezres Daytona Evo bőrcsizma 44

65 000 Ft

mentés
üzenet
ajánlom
jelentés
típus: Verseny, sport
méret: 44
feladva: január 11.
hirdetés azonosító: #1986965
Eladó ez a Daytona Evo Sports típusú verseny / sportcsizma, 44-es méretben.

Német minőség, német ár: jelenlegi ára a Fokt Motoros boltban 165 ezer forint és ebayről sem kapod meg olcsóbban.
fokt.hu/termekek/daytona-csizmak/Motoros_csizmak/EVO_Sports

Aki nem ismerné, a Daytona készíti a világon a legjobb motoros csizmákat! Minőségben, kényelemben, biztonságban meghaladja a nagy gyártók csizmáit is (Dainese, Alpinestars, Sidi).

2017 decemberében vásároltam és 7-8 rövidebb guruláson viseltem. Sajnos az utolsó alkalommal kis sebességgel borultam, emiatt kizárólag a jobb oldali csizmán némi sérülés keletkezett. A sérülések esztétikai jellegűek voltak, a bőr néhány helyen lehorzsolódott, a sérüléseket cipésszel javíttattam. A sérülés a csizma funkcionalitását egyáltalán nem érintette, a belső csizma nem sérült, ugyanolyan masszívan védi a lábat, mint új korában. Miként a fotókon is látható a fenti sérülést meghaladóan a csizma hibátlan, a talprészén kopás alig látható, a cipzárak, tépőzárak tökéletesen működnek, az állapota újszerű.

Mérete: 44-es, ami megfelel az utcai cipő méretezésnek, vagyis ha utcai 44-est hordasz, ez biztosan jó lesz Rád.

Amit a csizmáról tudni kell:
Az Alpinestars Supertech-R csizmához hasonlóan ez is 2 különálló csizmából áll: egyrészt a külső csizmából, mely borjúbőrből készült, másrészt a belső csizmából. A belső csizma lelke egy erős műanyagból készült merevítő rész, ami a teljes lábszárat, ill. a boka részt védi az ütésektől és a kicsavarodástól, kitöréstől. Kényelemben hozza a Supertech kényelmét, ugyanakkor védelemben erősebb, ugyanis a boka kicsavarodása ellen sokkal jobban véd.

Hirdetés feladója

Név: Tomi
Cím: Budapest, Budapest