Kipufogó Leömlő tisztító

2 990 Ft

mentés
üzenet
ajánlom
jelentés
feladva: augusztus 02.
hirdetés azonosító: #2070789
Megbarnultak, vagy elkoszolódtak a kipufogó leömlőid, és nem akarsz órákat eltölteni azzal hogy újra úgy nézzenek ki mint régen amikor a szalonból kigördült a motor?
Ez a te titkos fegyvered a kosz és az elszíneződés ellen! Csak felkened a leömlőidre és a hatás azonnali! Nem hiszed? Tégy egy próbát!

Az üzletünkben megvásárolható leömlő tisztító szer bemutatását nem szeretnénk túl bő lére engedni, mert már az egész országban jól ismert termékünkről van szó.
Amikor a nyári szezonban az üzlet előtt az ügyfelek motorján mutatjuk be a használatát, kivétel nélkül csodálkoznak, hogyan lehet ennyire hatásos valami?!
A hatás azonnali és megdöbbentő! Ez valóban működik és pillanatok alatt távolít el minden szennyeződést a kipufogó leömlő részéről.
Sok éve áruljuk és csak pár apróságot szeretnénk kihangsúlyozni. Vannak olyan banális közhelyek, mint például hogy szembe – szájba ne kerüljön, illetve a használat során érdemes gumikesztyűt viselni. Ezen felül fontos megemlíteni még, hogy a termék nem érhet fényezett-lakkozott felülethez, valamint a króm sem köszöni meg ha megsimogatjuk vele!
Azoknak akik króm felületet szeretnének takarítani, fényesíteni, másik terméket ajánlunk majd!

Az átlag motorok rozsdamentes kipufogójával ellenben csodát csinál! Csak felkened és élvezed ahogyan pillanatok alatt a régi fényében tündököl kétkerekű kedvenced kipufogója.

A termék használata után, nedves ruhával érdemes áttörölni a megtisztított leömlőket, hogy semlegesítsük a felületen esetleg megmaradt készítményt.

Honlapunkon a terméknél bemutató videóban is láthatod a hatást!

Darázsgarázs motoros bolt
Budapest 13. Kerület Váci út 170/A
Látogasd meg honlapunkat is: darazsgarazs. hu vagy keress minket a facebook-on !
Termékeink üzletünkben megvásárolhatóak, de kérésre már 990Ft-os költségtől futárszolgálattal az általad megadott címre szállítjuk!
Üzletünkben állandó akciók és számtalan tesztgyőztes termék érhető el azonnali készletről!
A nemzetközileg legelismertebb magazinok melyek folyamatosan tesztelik Német termékeinket:
-Motorrad
-Tourenfahrer
-Enduro magazin
-Dream Machine
-Motorrad fahrer
-Motorrad News
-Roller Sene
-Motorrad and Reisen

Hirdetés feladója

Név: Tibi
Cím: Budapest, Budapest
Mobil: +36 70 246 .... megmutat