Aprilia MX 50/70

280 000 Ft

mentés
üzenet
megosztás
jelentem
évjárat: 2007. március
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
lökettérfogat: 70 cm³
teljesítmény: 16 LE
szín: piros/fekete
feladva: április 13.
hirdetés azonosító: #2301909
Eladó lenne 2 éve vásárolt Aprilia MX 50-em. 70ccm-es Airsal hengerrel vettem, még éppen bejáratós volt amikor hozzám került. A benzinellátásról egy 21-es Dellorto karbi gondoskodik.(fúvókák lettek benne cserélve, most meg nem mondom hogy mekkorák). A gáz távozása egy Voca kipuffogórendszeren keresztül történik. (rezo + dob 70ccm-hez).
A motor belsejében erősített főtengely, hajtókar és kuplung van. Manuális Polini szivató került kivezetésre a kormányra. Gyorsházkarral rendelkezik a motor. Első fejidom egy ktm fejidom, de van hozzá nekem egy rókalámpás is. Az ülés egyedileg készített, más MX-en nem lesz ilyen.
A motoron nem sok mindent kellett csinálni két év alatt. Amikor hozzám került kellett rajta gyújtást cserélni, karburátorba membránt és a gumicsövet, mert ki volt szakadva, falsot szívott és ez miatt dadogott a motor, azóta jó. Hosszú áttétellel került hozzám, most a gyári van rajta sokkal jobban szedi a lábát. A különolajzás ki volt kötve már amikor megvettem a henger miatt, így keverni kell bele az üzemanyagot.
Használatból eredő hibák vannak, de mind csak esztétikai, motorja mai napig hibátlanul produkál. Ilyenek például:
-Hátsó két index
-Hátsó lámpa
-km/h búra és spirál hiányzik
-első gumin még van, de lassan lehetne cserélni, a hátsó még bírja.

Hirdetés feladója

Név: Örkényi Vilmos
Cím: Győr-Moson-Sopron megye, mosonmagyaróvár
Mobil: +36 70 735 .... megmutat