Suzuki DRZ 400

990 000 Ft

mentés
üzenet
megosztás
jelentem
évjárat: 2008. május
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
műszaki: 2021. augusztus
futott: 30000 km
lökettérfogat: 398 cm³
teljesítmény: 40 LE
szín: Kék
feladva: 2020. november 28.
hirdetés azonosító: #2258065
Eladó sorba került szeretett drz-m. Rendszeresen karbantartott, km órája nem tekergetett. Forgalmiban 0,2 KW/kg van így A2 jogsival vezethető. Nagyon jó állapotban van, rendszeres olajcsere 2500 km-ként (motul). Megvannak hozzá a gyári indexek valamint gyári hátsó lámpa is (jelenleg ledes). Jelenleg finster dob van rajta, de van hozzá egy gyári S kipufogó és egy E kipu is meg van pár hozzá való kacatom még amit adok vele. A hátsó gumi az cserés, a lánc lánckerék kiváló állapotban, fékbetétek zsír újak elől hátul is. Többnyire csak utcán használtam, földúton nem sokat volt nálam akkor se hard enduro volt. Ha egy fasza S-es drz-t szeretnél akkor gyere el nézd meg és vedd meg. Nem lehet csalódni a menet teljesítményben garantálom.
Tesztpilótákat nem fogadok csak komoly vevőket.
A motorhoz nagy érzelmeim fűződnek, ezért kérem ne jöjjenek komolytalan ajánlatokkal. Inkább telefonon vagyok elérhető, e-mailre ritkán válaszolok.
Próbakör lehetséges a vételár letétele alapján. (Más drz tulaj története miatt)
Ha meg veszed akkor azzal együtt tagságot nyerhetsz a VIP csoportba is ami nagyon értékes hasznos és mókás csapat. Lányoknak meg főleg!
Ha van még valami kérdés, telefonon válaszolok szívesen!

Hirdetés feladója

Név: Timoska Mihály
Cím: Hajdú-Bihar megye, Debrecen környéke
Mobil: +36 30 336 .... megmutat