Négyszer tesztgyőztes szett akció Új

159 990 Ft

mentés
üzenet
ajánlom
jelentés
típus: Textil
méret: M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL , KL, KXL , K2XL, K3XL, K4XL és Női méretek.
feladva: január 14.
hirdetés azonosító: #2131013
MODEKA TACOMA Szett akció !

177.000Ft helyett: 159.990Ft

Felejtsd el azt amit eddig a motoros ruházatodban éreztél!
Ez a szett újraírja a motorozás élményét! A létező legkényelmesebb motoros ruházat , új fejlesztésű extra erős szakítószilárdságú, extra könnyed és kényelmes !

Ezek nem csupán reklám szlogenek és katalógus adatok, hanem a legismertebb nemzetközi motoros magazinok nagy tapasztalattal bíró munkatársai is tesztgyőztesként hozták ki a MODEKA TACOMA szettet !

Nem egy, hanem 4 magazin is a MODEKA TACOMA szettet találta a legjobbnak!
Pl: Tourenfahrer magazin, Enduro Magazin, Motorrad end Reisen , és a Motorrad !

Ezen felül, saját magunk is teszteltük a terméket a kánikulából, az Alpok csúcsán keresztül, 30 celsius napsütésben, 0 celsius jégesőben , szélben a szett tökéletes komfortot nyújtott! Nem csoda , hiszen négy évszakos, három rétegű motoros ruházatról beszélünk!

Minden ügyfelünk aki ezt a terméket választotta, mosolyogva jó kedvűen lép be a boltba dícsérve a MODEKA TACOMA szett nyújtotta élményt! A Facebook-on is többen visszajeleztek üzletünk oldalán a terméket dícsérve.
Volt olyan, aki a Gobi sivatagot is megjárta a szettben. Üzletünk internetes oldalán - darazsgarazs.hu - , a "Saját tesztelésű termékek" menüpont alatt is olvashatsz a termék kiválóságáról. Oldalunkon videós bemutató is található a termékre kattintva!


Minden ügyfelünk aki ezt a terméket választotta, mosolyogva jó kedvűen lép be a boltba dícsérve a MODEKA TACOMA szett nyújtotta élményt! A Facebook-on is többen visszajeleztek üzletünk oldalán a terméket dicsérve.
Volt olyan, aki a Gobi sivatagot is megjárta a szettben. Üzletünk internetes oldalán - darazsgarazs.hu - , a "Saját tesztelésű termékek" menüpont alatt is olvashatsz a termék kiválóságáról. Oldalunkon videós bemutató is található a termékre kattintva!

A Német enduro magazin odaítélte a Tacoma kabátnak a Legjobb minőség-legjobb ár díjat!

A legjelentősebb európai motoros magazinnál a Motorrad-nál kétszeres tersztgyőztes!

A Termék tesztet nyert a Motorrad and Reisen magazinnál!

Külön említést tettek az átlagon felüli kényelemről és a tökéletes protektorozásról! Figyelem ! Amennyiben Tacoma ruházatot választasz, nem kell már a protektorok megerősítésével foglalkoznod. Készen kapod a legmagasabb szintű LEVEL 2-es védelmet! Nem csak átlagon felüli kényelemben, hanem maximális biztonságban motorozhatsz!

JELENLEG A LEVEL 2 A LÉTEZŐ LEGMAGASABB VÉDELMI SZABVÁNY! A MODEKA TACOMA RUHÁZATBAN A LEGJOBB PROTEKTOROZÁST KAPOD!

A Modeka Tacoma volt a tesztben szereplő termékek közt a legjobb szellőzést biztosító ruházat . Ez nem csoda, hiszen a Tacoma szett nem csak a nyitható szellőzőkön keresztül, hanem a teljes külső részén át szellőzik!

Felejtsd el azt amit eddig a motoros ruházatodban éreztél! Ez a termék újraírja a motorozás élményét! A létező legkényelmesebb motoros ruházat , új fejlesztésű extra erős szakítószilárdságú, extra könnyed és kényelmes !

Ezek nem csupán reklám szlogenek és katalógus adatok, hanem a legismertebb nemzetközi motoros magazinok nagy tapasztalattal bíró munkatársai is tesztgyőztesként hozták ki a MODEKA TACOMA szettet !
Nem egy, hanem 4 magazin is a MODEKA TACOMA szettet találta a legjobbnak!
Pl: Tourenfahrer magazin, Enduro Magazin, Motorrad end Reisen , és a Motorrad !


A száraz katalógus adatok a személyes élményhez képest eltörpülnek, de fontosnak tartjuk ezeket is közölni:

MODEKA TACOMA KABÁT:
750 D szövet és a páratlan kényelmet biztosító Tactel®

Gondosan megtervezett szellőző rendszer.

Airvent szellőztető cipzárak.

3M Scotchlite fényvisszaverő panelek

Kivehető Humax® membrán: 100% vízálló, 100% szélálló, lélegző

Kivehető thermo bélés

SAS-TEC ® Ütéselnyelő váll és könyök védők (a legmagasabb védelmi szint LEVEL 2)

A könyökvédők helyzete állítható

SAS-TEC® ütéselnyelőGerincprotektor (A legmagasabb védelmi szint LEVEL 2)

2 vízálló külső zseb, 1 belső zseb amely szintén vízállóMODEKA TACOMA NADRÁG:

750 D Tactel® a maximális kényelemért

1000D Cordura megerősítések a baleseti zónákban

A DuPont ™ Kevlar® szövet a maximális védelemért

Rejtett hálós panelek az extra szellőzésért

Airvent szellőztető cipzárak

3M Scotchlite ™ fényvisszaverők

Kivehető Humax® membrán: 100% vízálló, 100% szélálló, lélegző

Kivehető thermo bélés

Állítható Level 2-es (A legmagasabb védelmi szint) térdprotektor

SAS-TEC® csípővédők

Levehető nadrágtartó

2 vízálló külső zseb

Az akciós ár szett vásárlása esetén érvényes!
A kabát és a nadrág megvásárolható külön is üzletünkben.

A szett eredeti 177.000Ft-os ára helyett most akcióban: 159.990Ft!


Darázsgarázs motoros bolt
Budapest 13. Kerület Váci út 170/A
Látogasd meg honlapunkat is: darazsgarazs. hu
Termékeink üzletünkben megvásárolhatóak , de kérésre már 1490Ft-os költségtől futárszolgálattal az általad megadott címre szállítjuk!
Üzletünkben állandó akciók és számtalan tesztgyőztes termék érhető el azonnali készletről!
A nemzetközileg legelismertebb magazinok melyek folyamatosan tesztelik Német termékeinket:
-Motorrad
-Tourenfahrer
-Enduro magazin
-Dream Machine
-Motorrad fahrer
-Motorrad News
-Roller Szene
-Motorrad and Reisen

Miért jó neked ha nálunk vásárolsz?
Mert a mi üzletünkben olyan termékeket tudsz megvenni, amiről mi, akik átadjuk neked, nem csak a katalógusadatokat tudjuk.
Mi magunk is viseljük és teszteljük a termékeinket többféle motoron motorozva, így minden kérdésedre fogunk tudni válaszolni azonnal, hogy hogyan fogod érezni magad abban a termékben 10,20 vagy akár 30 Celsius fokban.
Gondolj bele! Vannak olyan üzletek, ahová ha bemész, ott egy pár hónapja dolgozó alkalmazott azt sem tudja sok esetben hogy egy terméken hol vannak a nyitható szellőzők, vagy más állítási lehetőségek.
Ő fog tudni segíteni a TE motorozási szokásaidat figyelembe véve, kiválasztani azt a terméket amiben a legjobban érzed majd magad?
Aki nem használja azokat a termékeket amiket árul, sosem fog tudni olyan információkat átadni, mint mi, akik folyamatosan teszteljük az általuk kínált, nemzetközi teszteken is kiválóan szereplő termékeket.
Mi abban vagyunk érdekeltek hogy ne csak eladjunk neked „valamit”, hanem az általad megjelölt ársávon belül a legjobbat adjuk át. Ha valamelyik általunk kipróbált termék rosszul szerepel a tesztünkben, egyszerűen kivesszük a kínálatunkból, nem adjuk el neked!
Miért? Mert ha jól érzed magad a termékben amit nálunk vásárolsz, máskor is minket választasz. Mi pedig nem csak neked akarunk eladni, hanem akikkel motorozol azoknak is!
Nem csak ma akarunk eladni, hanem holnap is, jövőre is és azután is. Ezért választunk a kínálatunkba olyan motoros termékeket amelyek a vezető európai magazinoknál tesztet nyertek!
De! Nem elégszünk meg a magazinok tesztjeivel! Mi magunk is kipróbáljuk a nálunk kapható termékeket és honlapunkon időről-időre frissítjük a saját tesztelésű termékek menüpontot!
Melyik üzlet tud például olyan négyszeres nemzetközi tesztgyőztes kabátot- nadrágot bemutatni neked amit az ott dolgozók elvittek egy magasnyomású mosóba „esőtesztre” és ezt videón be is mutatják a honlapjukon? Láttál ilyen valós tesztet máshol?
Mi tudjuk mit adunk át neked !
Ha elmondod üzletünkben hogy mire szeretnéd használni azt amit meg akarsz vásárolni, kollégáink több évtizedes tapasztalattal segítik a választásod!

Hirdetés feladója

Név: Tibi
Cím: Budapest, Budapest
Mobil: +36 70 246 .... megmutat