Triumph Street triple 765 rs

3 400 000 Ft

mentés
üzenet
megosztás
jelentem
évjárat: 2017. július
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
műszaki: 2024. augusztus
futott: 21000 km
lökettérfogat: 765 cm³
teljesítmény: 122 LE
szín: Fekete
feladva: augusztus 13.
hirdetés azonosító: #2453124
Eladnám nagyon szép állapotú,szeretett,frissen karbantartott, új műszakival rendelkező motorom.
Túra vagy sport túra motorra cserélem, már megvan a kiszemelt példány.
Legutóbb 20ezer km-nél nagyszervizen esett át, melyek során cserélve lett az olaj, olajszűrő, légszűrő, hűtőfolyadék, fékolajak. Szelephézag ellenőrzésen is átesett, de állításra nem volt szükség, valamint karbantartási céllal ránézettem már a vezm. láncra és annak feszítőpatronjára ha egyszer már szét volt bontva, de minden gyári állapotnak örvendett. Mindezt természetesen számlával tudom igazolni. Nem tervezett az eladás, így másnak kell kimotorozni a szezon maradék részét, amire felvan készítve, költségmentes.
6ezrenként volt előtte olajak és szűrők cseréje.
Amik járnak a motorhoz: hasidom, gyári üléspúp saját szerszámkészlettel benne, puig emelőszemes bukógombák, eredeti sc project dob ehhez a típushoz gyártva plusz 6,4lóerőt/5,4nm dob rá és 3,7kg-val könnyebb mint a gyári, állítható rizoma rendszámtartó, bukó sín a blokknál valamint dekli védők. Mindenből adom a gyárit is.
M50 Brembo fék-gyorsváltó- öhlins hátsó gátló-showa első telók-5 vezetési mód- kipörgésgátló- abs elől hátul-állítható fék és -kuplungkar. Ebben a típusban még ki kapcsolhatóak ezek a biztonsági berendezések, de van külön pálya mód is. Pályára sajnos nem jutottam el vele, de igazán odavaló csapató gép.
Érdemes megnézni, keress bizalommal.

Hirdetés feladója

Név: Szabolcs
Cím: Tolna megye, Fadd
Mobil: +36 30 896 .... megmutat