Vespa Px 125 millenium

799 000 Ft

mentés
üzenet
megosztás
jelentem
évjárat: 2001. május
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
műszaki: 2021. szeptember
futott: 28000 km
lökettérfogat: 125 cm³
teljesítmény: 14 LE
szín: Ezüst
feladva: 2020. augusztus 26.
hirdetés azonosító: #2224803
Eladó egy szép állapotú Vespa Px 125, már az újabb tárcsafékes verzió, magyar rendszámos érvényes műszaki vizsgával, törzskönyvvel.
Sokat költöttem rá, mert elég viharvert állapotban került hozzám. Új dugattyút kapott és a henger fúrva lett, felújították a főtengelyt és új főtengelycsapágyat illetve hajtókar tűgörgő csapágyat kapott továbbá a karburátor is fel lett újítva. A motor javításán túl új akku, új olaj+üzemanyag cső, új gyertya, új bowdenezés, új km spirál, új fék és váltóolaj.
A külsőre is ment el elég pénz és energia, az oldalidomok új fényezést kaptak, fehér indexek kerültek rá, új első sárvédőt kapott díszítőelemmel együtt, illetve vettem hozzá egy komplett bukócsövezést is. Ezeken kívül új tükrök, új bőr markolatok vannak rajta. Nem rozsdás, egyedül a taposón volt egy kis felületi rozsda amit én javítottam gyári színnel, nem profi de nem is csúnya.
Árulgathatnám még kitartva az árát de inkább eladni szeretném, ha valaki ért hozzá és kiszámolja ezeket a dolgokat könnyen rájön, hogy ez nem volt olcsó mulatság és ebben még nincs benne a forgalomba helyezés hosszú procedúrája és nagy költsége ezért az ár teljes mértékben fix, alkuval kérem ne is hívjon senki. A motor letakarva garázsban áll, azonnal elvihető, a szállításban kölcsönös megegyezés esetén tudok segíteni.

Hirdetés feladója

Név: Balázs
Cím: Pest megye, Pécel
Mobil: +36 70 931 .... megmutat