Honda CR 250R

1 099 999 Ft

mentés
üzenet
megosztás
jelentem
évjárat: 2004. április
okmányok: okmányok nélkül
futott: 10 km
lökettérfogat: 249 cm³
teljesítmény: 60 LE
szín: Piros
feladva: január 10.
hirdetés azonosító: #2270299
Ez a motor tulajdonképpen nem csak, teljesen felújítva lett, hanem mondhatni, hogy restaurálva lett az eredeti állapotára. :)

A teljes motorblokk felújításon esett át. Főtengely, dugó, csapágyak, minden szimering és tömítés. (komplett alkatrész lista lent felsorolva). A motor teljes futóműve felújítva. A rugóstagok elől és hátul is, a komplett himba, az összes kerékcsapágy, tárcsák, és fékek, kormánycsapágyak. Semmiben nincs egy pici lógás vagy kottyanás sem. Komplett új hátsó ráf új küllőkkel, frissen csapágyazva az első és hátsó agy is. Új gumik elől és hátul is. Új kipufogó FMF kipufogó védővel, Igazából könnyebb leírnom, hogy mi nem lett cserélve, mint ami igen. A váz, a kormány, a lánc és lánckerék, valamint a hűtők és az ülés maradt csak az eredeti, minden más cserélve a gyári új alkatrészekre. A motorból nem folyik semmi, nem ereszt sehol. Jelenleg 10 üzemóra van benne az átfogó helyreállítás óta, ami 960.000Ft-omba került. Számlák, és papírok a rendelkezésre állnak, mint ahogy a cserélt alkatrészek is.

A motorhoz megadom a szerelőm telefonszámát, az elvégzett munkákra, és alkatrészekre természetesen garancia van. A szerelőmnél is csekkolható a motor. Szóval tudom, hogy nem az enyém a legolcsóbb a piacon, de nem is erre törekszem, így ha bántja a szemed az ár, inkább lapozz tovább! Erre legalább biztosan nem kell évekig költeni semmit az üzemanyagokon kívül. Vagy vegyél egyet 600-700-ért és újítsd fel magad 900-ért és 1.5-1.6-ból lesz egy hasonló állapotú motorod! Ezek már kuriózumok a gyártás 2005-ben befejeződőtt. 4 ütemet újként is vehetsz, de az teljesen más, max a 450-eshez hasonlíthatod.

A képeken látható minden + alkatrészt, és minden leszerelt, lecserélt alkatrészt adom a motorhoz.

Az ÁR beton FIX szóval, ha ennél kevesebbel indulsz el akkor hiába is jössz.

Alkatrészlistáról igyekeztem nem lehagyni semmit, ha valami mégis külön érdekelne kérdez rá nyugodtan.
Főtengely, Dugattyú szett PROX, Főtengely csapágyak, váltóolaj Motul 5100 15w50, Üzem anyag olaj Motul 800 2T, Tömítés készlet a blokkhoz,Teljes szimering szett,Henger hüvelyezés A-s méret,Fékcső vezető,fékcső tartó, FMF kipufogó krómos, FMF Kipufogó védő,Kormánycsapágy szett,Első teleszkópok felújítása,Első teló olaj,Első fékbetét,Első + Hátsó féknyereg gumiharmónika,Első + Hátsó féknyereg gumihűvely, Teljes kuplung lamella szett, Lánckerék szimering javító szett,Power bowden 1 és Power Bowden 2,Kipufogó csonk tömítés,Első és a hátsó láncvezető,Himba csapágy szett, lengővilla csapágy szett,Hátsó teló felső szett,Hátsó féknyereg rezgéscsillapító,Karburátor javító szett, Kézvédők Ufo, Rental Markolatok,Légszűrő 2db, gyújtógyertya,Bridgestone 110/90 R19, Sebváltókar,Hűtővédő terelő fehér,Hátsó fék munkahenger felújító, Hátsó Ráf 19x2,15 32db küllő, és küllő anyák, Hátsó kerékcsapágyak 3db + szimeringek 2db,Hátsó tárcsafék + fékbetét,Első lánckerék védő műanyag + fém lemez,kipufogó összekötő gumi,Első rajtszámtábla ufo,Hátsó sárvédő,teleszkóp védő,olaj mérő flakon,matrica szett, kipufogó dugó,Üzem óra számláló wireless, kormányvédő,oldal idom 1 pár,motor emelő bak, Motul Lánckenő spray, Légszűrő Mosó Putoline,

Hirdetés feladója

Név: Krisztián
Cím: Tolna megye, 7200
Mobil: +36 30 215 .... megmutat